‘Liever Dood Dan Slaaf, een Pelgrimstocht door de Friese Natuur op zoek naar Vrijheid’, is het Succesvolle Fotografische en Literaire Debuut van Natuur & Wetenschapsjournalist; Rypke Zeilmaker, een Koffietafelboek van twee kilo, hardcover gebonden van 364 pagina’s met honderden beelden van Artistieke en Journalistieke Kwaliteit.

Het boek, 2 kilo fotografie, A4 formaat hardcover gebonden, met schutbladen van historisch Frisia

Die fotografische Pelgrimstocht brengt de Vrije Natuur in beeld van Friezen van de Oertijd tot Nu, van West Friesland tot Noord Friesland in Denemarken. ‘Liever Dood Dan Slaaf’ is gemaakt voor alle Vrijheidsgezinde Nederlanders, die afstammen van het oudste volk dat onze kusten bewoont: De Friezen.

Je kunt je eigen exemplaar van Rypke’s Magnum Opus bestellen op deze site (€65,- incl. gratis verzending binnen Nederland) via de Webshop:


Je kunt via Ideal betalen. Ben je Vlaming, dan komt er een tientje verzendkosten bij. (Mail dat even en u krijgt de juiste bestel link)

In een Pelgrimstocht door natuur en tijd, reist Fries fotograaf en natuur/wetenschapsjournalist Rypke Zeilmaker door vier tijdvakken: van de Oertijd tot in de Moderne tijd. Hij begint met de vraag waar de Vrije Mentaliteit van zijn Friese voorouders is gebleven, die ‘Liever dood dan Slaaf’ waren.

Inkijkje hoofdstuk 3

De natuurlijke historie van de Friezen als Noordzeevolk kan alle Vrijheidsgezinde Nederlanders en Vlamingen inspireren om weer te ontdekken wat ‘Vrijheid’ en een ‘Vrije Natuur’ nu werkelijk betekent. Je kunt ook geestelijk vrijer worden door kennis te verwerven van je eigen natuur, historie en afkomst.

U kunt het boek hier bestellen! In de show bij Jorn Luka, leg ik – in de Abdijkerk van Aduard– uit waarom de hoge Middeleeuwen zo belangrijk zijn voor wat ‘Fries zijn’ ( = vrij zijn) betekent:

Ga dus naar de bestelpagina om de Vrijheidsbijbel te krijgen van de groeiende groep ‘Liever dood dan Slaaf’ mensen, die het radicale motto voor het volle vrije leven zich eigen maakten.

Draag het ‘Wapenschild’.

  • Je kunt in onze Webshop sinds kort ook ‘Liever dood dan Slaaf’ kleding bestellen voor Dames en Heren voorzien van het ‘Wapenschild met Strijdlogo’ van zuiver katoen of wol, valt allemaal Slim-fit, in diverse strijdlustige kleuren. Van T-Shirts, Sweaters van katoen tot Truien van warme fijne wol. Sluit u aan bij het ‘Liever Dood Dan Slaaf’ Legioen! ‘Liever Dood Dan Slaaf, Dat Ben Je, Dat Draag Je!’

Voor Dames een stijlvolle collectie in de maten: S, M, L, XL, XXL;

En voor Heren hebben we uiteraard ook diverse stijlvolle keuze in de maten: M, L, XL, XXL, 3XL;

Liever Dood Dan Slaaf’ Tanktop 100% Katoen, Zwart met of zonder ‘Wapenschild’ op rug.

0003
€27,50
Op voorraad
1
Productgegevens

Een stoere Tanktop van zeer goede kwaliteit , valt mooi; slim-fit, ronde hals. In maat M, L en XL

Verkrijgbaar in Zwart met ‘Wapenschild’ op de rug of zonder.

  • Zet er duidelijk welke maat in de opmerkingen. En met of zonder ‘Wapenschild’ op de rug.
Bewaar dit product voor later